FRI's Årsmøde 2023: Ligestilling, diversitet, inklusion og Fremtidens Arbejdskraft

FRI holdt årsmøde den 2. marts 2023 i Industriens Hus. 

På FRI’s Årsmøde 2023 var temaet virksomheders arbejde med diversitet ift. rekruttering af fremtidens arbejdskraft med et specifikt fokus på betydningen og mulighederne for rådgiver- og ingeniørvirksomheder. Vi kårede Årets unge FRI Rådgiver og rundede dagen af med et teknisk indblik i Energiøerne. Moderator var Abdel Aziz Mahmoud, journalist, tv-vært og debattør.

Hent præsentationerne her:

Diversitet, inklusion og den rette friktion v/Christina Lundsgaard Ottsen, kognitiv psykolog, ph.d. i tværkulturel diversitet.

Præsentation af Danmarks Energiøer v/Carl-Christian Munk-Nielsen, Energistyrelsen (Projektet med at realisere Danmarks kommende energiøer er stadig på et meget tidligt stadie, så der skal tages forbehold for, at tingene kan flytte sig. Derudover skal billeder og visualiseringer kun ses som skitser, da design, størrelse og nøjagtige detaljer endnu ikke er defineret).

Du kan se optagelser og præsentationsvideoer fra dagen her. Optagelsen af hele årsmødet er kun for ansatte i FRI-virksomheder. Kåringen af Årets unge FRI Rådgiver og de fem finalisters præsentationsvideoer er til gengæld for alle.