Ingeniøren inviterer i samarbejde med BL og FRI til et event, som stiller skarpt på boligsektorens behov og branchens løsninger til at komme i mål med energi-renoveringen.

Den almene boligsektor som lokomotiv i den grønne omstilling

Forudsætningerne for energirenoveringen har ændret sig siden et bredt politisk flertal i 2020 indgik aftalen om at afsætte 30,2 mia. kr. til grøn renovering af boliger i den almene sektor frem mod 2026. Krig, energikrise og  inflation har bremset projekter og skabt store udfordringer for blandt andet økonomien i energirenoveringen. 

Men vi er også i en tid med stadig nye digitale og smarte løsninger inden for boligområdet og har netop nu et vindue for at integrere energi-løsninger som del af især renoveringen af tagarealerne.

Ingeniørens Urban Solutions er eventet, der stiller skarpt på sektorens behov og branchens løsninger, så vi kommer i mål med renoveringen. 

  • Hør om de seneste teknologiske løsninger
  • Se eksempler på succesfulde renoveringsprojekter
  • Lær om den seneste lovgivning, der påvirker grøn energirenovering de kommende år
  • Mød dit netværk af rådgivere, leverandører, boligselskaber og foreninger

Eventet samler op til 300 deltagere med professionel interesse i området, herunder repræsentanter fra boligforeninger og administrationsselskaber, rådgivere, folk fra kommunale bygge- og boligforvaltninger og leverandører af løsninger.  FRI's adm. direktør, Henrik Garver, deltager i en paneldebat om, hvordan vi får bragt alle midler i spil inden 2026, og hvordan sikrer vi, at ressourcerne anvendes mest effektivt.

Konferencen er det ideelle mødested til at hente inspiration og holde dit netværk ved lige. Deltagelse er gratis. København den 22. maj. 

Du kan læse mere om oplægsholderne, se programmet og tilmelde dig her. 

Læs mere

Vejledning om brandplaner til BR
Vejledning om brandplaner til BR
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har udgivet endnu en vejledning til BR18’s brandkapitel. Det drejer sig om Bilag 13 - Udfærdigelse af planer i forhold til brand.